B e a u t i f u l


Elena Kalis. Jag drömmer mig bort ett tag...!

Flamingos


Wildfox Couture. Jag vill ha sommarlov nu nu nu! Dålig uppdatering pga av att jag inte hinner med annat än att plugga på dagarna.. IT´S SUCKS!!

Dancing in the moonlight


Jamie Martinez. Snart dags för middag och sedan ska jag träffa bEsta Therese, med flera! Have a nice weekend!!

Weekends are great


Jag orkar inte ännu en skoldag imorgon, det borde vara fredag idag istället. Heeeeelg...... Nu ska jag bege mig till skolan och man är lite sådär lagom trött! S k o l t r ö t t. Ps. Rhodos är bokat och det kommer bli galet!!

Swamp/forest


Who do you think you are


Name the pet, Hanna, ska till emmaboda!!!!!!! Waaaaaaa nu blev jag hysteriskt glad!!!! yeyyy

Lovely place! It´s close to Denmark, which is even better!!


Helsinborg i sommras, och sedan blev det en tripp till Danmark. Underbart!! Kanske blir det en favorit i repris denna sommar?

Tired as fuck


Viceland. Jag antar att jag inte är den enda som vill detta.. men oj vad jag vill packa resväskan och dra iväg någonstanns! Jag får ångest av att bara tänka på hur mycket jag har kvar att fixa i skolan innan sommarlovet.. Men man får väl bita ihop och leva för helgerna! Det är ju trots allt bara ca. 7 veckor kvar!! Låt tiden gå fort!!!! Ps. Jag måste bränna över alla miljontals bilder på min dator till en skiva, för att sedan kunna lägga in dem nya som finns på min kamera. Och nu, sorgligt nog, måste jag ta tag i min religions bok...... Kill me.

The dream


Edouard plongeon. I have to do something about it. Things do not change by themselves. But it is difficult.. you know.

Great morning 18+


don´t know? Om man skulle dra sig ut i solen med kameran i högsta hugg kanske?! Så får det bli! Have a nice day!

Chicken de la Caroline!


Terry richardson/ Natalia vodianova. Såå, dags att dra sig mot köket! C yaaaa

Bad update


Thenewkid. Ledsen för dålig uppdatering.. Har vårstädat i två dagar! Så jag känner mig helt slut i hela kroppen, dock känns det skönt när det väl blir klart.Och så vill jag grilla! NU, dags för frukost!

Fresh air


Lina scheynius. Igår kväll när jag var ute och promenerade, så kändes det nästan som en sommarkväll! Så jävla underbart. Ännu bättre blir det när man vaknar upp kl. 10 imorse och ser att det är 14,5 grader ute!! Det är så skönt när våren kommer, när det blir ljust ute och solen skiner. Allt blir på något sätt så mycket lättare! Det gillar jag och vet att jag inte är ensam om detta. Right?

Lovely


flickr. påsklov imorgon! skööööönt.

Chillin in the sun

åhhhhhhh sol!!!!!!

RSS 2.0