Happy birthday 2 me!!!


american a. Only one year left...! Weyyy.

The night before tomorrow


american a.


This is amazing. You're amazing.


Det här är så vackert! Åhh, så vackert..


Tuesday, January 27, 2009


vice. So f good!

Sunday, January 25, 2009


Var hos Anna med fina vänner och randoms.
Stannade där hela kvällen och det var mer än trevligt!
Sen blev det 1 och 1/2 år för mig och min bebis! Åh, du är bra.
Dags att röra sig ut på den hala isen och det slutade med blöta rumpor.
Det var en fin kväll igår!
Idag är det söndag, med andra ord..segt.
(Det ända som saknades var min kamera.)


This weather sucks. Really, really sucks. I just want to go to bed again, or something.


"I want to get high, so hiiigh"


flickr. Jag har precis tittat på en film med Magnus. "Requiem for a dream" och jag måste säga att den var hemsk, så hemsk. Droger är skit. Verkligen skit. Skit som förstör människan. Fyfan. Men ack vad bra den var!!


I am happy, I am, I am happy... I Have a Dream!


Flickr. Just nu sitter jag och små skrattar lite lagom sådär för mig själv, tack Therese(helst skulle jag vilja säga therre)! Och imorgon ska jag ta mig till en länsrätt. Ska bli kul, antar jag! Och så vips så är det snart fredag. weyyy! Happppppy! Har inte mycket att säga egentligen så, Godnatt.

I shall go to bed, think of good memories and play cocorosie. Tomorrow is a new day. Btw, good old memories are .. very good!


Dance and sweat!!


Sunday, January 18, 2009


Ohhej vad hurtig jag har varit idag! Två timmars träning.. Inte illa! Sedan blev det hemlagad thaimat. Ohhhh smaskens! Just nu sitter jag med en underlig huvudvärk och någon värk bakom ögat.. Så nu blir det väl dags för ett varmt bad eller om jag bara ska ta och lägga mig ner. Imorgon blir det skola och då får jag träffa fina människor! Weyyy.

It is almost that I have the feeling that it's summer, even though I know it's below freezing outside.


Friday, January 16, 2009


Bilder: saga flickr.
Week  has rolled on and it's finally Friday. But, how to get off the pain in my shoulder? It goes right on my nervers. A massage would not be totally wrong.. In exactly 2 weeks, it's not far away to the big day!! weeyyyy. Now, i should do something else. The computer is not my back's best friend, so..

today was a good day, and a birthday

happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy
happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy
happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy
happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy
happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy
happyhappyhappyhappy.and happy birthday to therese!

Wednesday, January 14


Bild: satan666.

An Emma, 2 calls from 2 different jobs, pancakes with jam and cream.


Hängde på söder med Emma efter skolan. Kom hem med en klänning från monki för 75 kr!! Med tanke på den äckliga blåsten som var idag så längtar jag bara mer och mer efter sommaren. Tänk att gå utan kläder(nästan).  But now, time to sleep! 

I don't know.. but it's just the whole thing


Now: I should take a warm bath. Btw, i'm in love with that house..

Right now, everything sucks


Bild: Fulheten (ps. kan någon förklara hur man byter textstil? jag kan bara inte fatta..)


100109


Bild: Adamsky. Skolan börjar på måndag. Vill verkligen inte att lovet ska ta slut och schemat är verkligen INTE det bästa. Sluta klockan fem på en tisdag kommer inte vara så jättepoppis. Dock ska det bli kul med drama! En positiv sak är väl att det "snart" är sommar.. Bara en termin kvar! Åhhh vad jag längtar.. Har sökt en hel del arbeten idag också, hoppas någon nappar! Då skulle jag bli glad. Riktigt glad faktiskt.

090109


It's showtime..! Or something

080109


Pulka. Stjärtlapp. Blöta kläder.

070109


Träffade Emma igår och hängde lite på stan. Sedan blev det sushi och museum. Trevligt, med andra ord!! Det började snöa också.


060109


Ohh god, this beautiful boy!!!!

050109


-14 grader var det igår kväll, fyfan. Det är nu benen blir röda som mössan ovan när man kommer in från en promenad, typ. Väl inne igen så börjar dem klia och så kliar man tillbaka. Sedan svider dem som fan.. Ahhh, det är för kallt nu! Jag hatar kyla.

040109


Skulle inte sitta helt fel vaa


020109

Jag saknar känslan av att ha en riktig vän och att ha någon att berätta varenda detalj för. Att kunna öppna sig och känna att det man säger verkligen stannar där, hos den man har berättat för. Hatar att tänka efter på vad jag säger till en person, för att jag inte kan vara säker på att det stannar där. Jag vill ha en sådan vän som prioriterar mig på samma sätt som jag prioriterar den. Jag har mina vänner och jag tycker om dem väldigt mycket, jag uppskattar dem. Jag skulle nog säga att jag är en rätt komplicerad person.. eller jag vet inte riktigt. Men när jag har varit bra vän med någon och sedan tappar kontakten, så blir jag typ.. "skygg". Jag vet inte riktigt varför och kan inte förklara, knappt för mig själv, antar att det bara är så. Det är inte så med alla dock, inget jag heller kan förklara. Det är konstigt. Men det känns bara så tråkigt ibland att vara vän med någon som redan har sin bästa vän, sin andra halva och bästis. Känns som att jag aldrig riktigt har haft någon sådan. Inte någon jag alltid har kvar. Känns ibland som att alla bara försvinner. Jag har heller inte varit jätte bra på att hålla kontakten med mina vänner på senaste tiden, att prioritera dem. Men jag har kännt mig glömd, att jag inte är viktig.Då blir det som det blir. Detta låter säkert väldigt töntigt men det är så tråkigt att inte bli prioriterad på samma sätt som man önskar. Jag saknar någon.

010109

Skit skit skit. Aja, nytt år iaf.....


RSS 2.0